Yeni Kitabım

Başlatan vor, 27.11.2020 15:35

« önceki - sonraki »
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 14.07.2022 02:27
Birlik Sivil
Köken Meksika
Popülerlik 5
Arkadaşlar selam. Dördüncü kitabımı sonunda bitirip yayınlatmayı başardım. Şuan ön siparişte destek olursanız çok sevinirim.
https://www.shopier.com/ShowProductNew/products.php?id=4739052&sid=VUdRM0JKN245dXd6eVpWRjBfNV8gXyA=

Konusu
İkinci Dünya Savaşı'nın patlak verdiği yıllarda, bir üniversite öğrencisi Andrei Petroviç, vatansever bir gençtir.
Meyhanede oturduğu günlerde bir kavgaya karışır ve cinayet işler. Bu cinayet onun hayatını büyük bir buhranın içine sokar. Hayatı artık yasa ve yargı şeklinde ilerleyecektir. Apar topar suçlu olarak cepheye gönderilen delikanlı orada ölüm felsefesini birçok açıdan sorgulayacaktır.

Onun bu buhran hayatına cepheye yakın bir yerde tanıştığı kıza olan ilgisi eklenince bu aşağılık hayatına alışmaya başlar.

Bir çok "neden" sorusunu soracağınız bu kitap adeta günümüz dünyasının yansımasıdır.

Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Meksika
Popülerlik 5

Zac MacBreen Lv.20
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 04.02.2023 23:12
Birlik Sivil
Köken Irlanda
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 11.02.2022 23:22
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 80
Konusu ilgimi çekmedi değil, güzel gözüküyor. Bol şans, umarım her şey dilediğin gibi gider, hedeflerine ulaşırsın.

E-kitap formatında satış yapmayı düşünüyor musun? Eğer EPUB olarak satışı yapılıyorsa, kütüphaneme ekleyebilirim. Diğer eserlerini de incelemek isterim, ismini arattım lakin bulamadım.

Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Meksika
Popülerlik 5
Teşekkür ederim. Eğer yayınevi e- olarak yüklerse yükleyebilir. Maalesef buna ben karışamıyorum.
Diğer kitaplarımın ismi;
Arayış
Yeniden Doğuş
Sokratik
hepsini kitapyurdu benzeri sitelerde bulabilirsiniz.

Zac MacBreen Lv.20
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 04.02.2023 23:12
Birlik Sivil
Köken Irlanda
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 11.02.2022 23:22
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 80
Pandemiden dolayı her anlamda fiziksel ürünlere kıyasla daha çok dijital ürünleri tercih ediyorum, eğer dijital satışa sunulursa kesinlikle okuyacağım, okuduktan sonra fikirlerimi forumdan özel mesaj olarak gönderirim.

Hobi amaçlı vakit buldukça bende bir şeyler karalıyorum, toparlayıp seninle paylaşmak, üzerine biraz istişare yapmak isterim açıkçası. (:

Tekrardan kariyerinde bol şans.  :o

Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Meksika
Popülerlik 5
Teşekkür ederim, değerli yorumun beni mutlu etti. Tabi ki, bana gönderebilirsen incelemek isterim.

Tomas Noyola Lv.24
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 13.04.2022 13:51
Birlik Sivil
Köken Meksika
Popülerlik 29
hakan kankam adamsın işini iyi yapıyorsun kitap okumayı severim, deneyeceğim kitabını

-efe

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: vor - 27.11.2020 15:35
Arkadaşlar selam. Dördüncü kitabımı sonunda bitirip yayınlatmayı başardım. Şuan ön siparişte destek olursanız çok sevinirim.
https://www.shopier.com/ShowProductNew/products.php?id=4739052&sid=VUdRM0JKN245dXd6eVpWRjBfNV8gXyA=

Konusu
İkinci Dünya Savaşı'nın patlak verdiği yıllarda, bir üniversite öğrencisi Andrei Petroviç, vatansever bir gençtir.
Meyhanede oturduğu günlerde bir kavgaya karışır ve cinayet işler. Bu cinayet onun hayatını büyük bir buhranın içine sokar. Hayatı artık yasa ve yargı şeklinde ilerleyecektir. Apar topar suçlu olarak cepheye gönderilen delikanlı orada ölüm felsefesini birçok açıdan sorgulayacaktır.

Onun bu buhran hayatına cepheye yakın bir yerde tanıştığı kıza olan ilgisi eklenince bu aşağılık hayatına alışmaya başlar.

Bir çok "neden" sorusunu soracağınız bu kitap adeta günümüz dünyasının yansımasıdır.
Yaşım küçük olduğu için (14) kartım yok dolayısıyla alamıyorum ama güzel olduğuna eminim güzel bir konusu var gibi gözüküyor. Başarılarının devamını dilerim.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
gerçekten genel sohbet'e açılan en güzel konu olabilir. Kitap okumayı sevmeyen benim bile ilgimi çekti, gerçekten almayı düşünüyorum başarılar  :) :o :P

Cinsiyet Erkek
Birlik Sivil
Köken Meksika
Popülerlik 5
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. On beş gün sonra ön siparişten kaldırılacak ve tüm kitapçılara gönderilecek. Bana destek olmak isterseniz, ön siparişten alıp büyük bir destekte bulunmuş olursunuz. Ama maddi gücü olmayan kardeşlerim, abilerim varsa seve seve pdf yapar atarım.