Mapler/FPS

Başlatan VictoryTR, 25.12.2020 12:15

« önceki - sonraki »
Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Sunucuda önceden çok az drop yiyordum, araç limiti vb. vardı ve fazla map yoktu fakat son zamanlarda her 3 saniyede bir oyunum donuyor, sistemim kötü bu benden kaynaklı da olabilir fakat sunucuda çok fazla map olduğunu düşünüyorum. Özellikle İdlewood tarafında çok fazla var.
Yılbaşı ağaçları getirilmiş, onlarıda /agackapat tarzı bir komutla kapatabilsek iyi olur.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
Alıntı yapılan: VictoryTR - 25.12.2020 12:15
Sunucuda önceden çok az drop yiyordum, araç limiti vb. vardı ve fazla map yoktu fakat son zamanlarda her 3 saniyede bir oyunum donuyor, sistemim kötü bu benden kaynaklı da olabilir fakat sunucuda çok fazla map olduğunu düşünüyorum. Özellikle İdlewood tarafında çok fazla var.
Yılbaşı ağaçları getirilmiş, onlarıda /agackapat tarzı bir komutla kapatabilsek iyi olur.
Araç sınırı dışındakilere katılıyorum, bilgisayarı kötü olanlar veya olmayanlar için her türlü map objesi sıkıntı yaratıyor. Malum optimizasyon sıkıntısı var ve modlar sunucu ile alakalı objelerdeki optimizasyonu düzeltemiyor. Rol yapılabilecek alan zaten sağlanmış, bu yeterliyken üstüne gelen aşırı detaylı süslemeler batırıyor.

Cinsiyet Erkek
Son Giriş 15.08.2024 01:02
Birlik Sivil
Köken Amerika
Popülerlik 54
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 11.04.2023 20:30
Birlik Sivil
Köken Guatemala
Popülerlik 5
Tam destek. Ortalama bir bilgisayarda özellikle Idlewood bölgesinde aşırı derecede drop yeniyor. Birkaç ay önce tam akıcılık ile oynadığım oyunu şu an her saniye drop yiyerek oynuyorum. Çözülebilirse çok iyi olur.

Denis Reznov Lv.17
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 07.12.2023 22:10
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 22
Destekliyorum,oyunu oynamakta ciddi problem yaşıyorum fps drop yüzünden.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0
bu tarihli bir oyunda bu kadar fps drop yemek çok zoruma gidiyor, bilgisayarım eski falanda değil..., umarım bir şekilde düzeltilir.

Cinsiyet —
Son Giriş —
Birlik Sivil
Köken —
Popülerlik 0

Fredy Jaeger Lv.15
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 22.12.2024 13:06
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 37

Cinsiyet Kadın
Son Giriş 23.09.2026 22:07
Birlik Sivil
Köken Kanada
Popülerlik 70
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 13.06.2026 15:59
Birlik Sivil
Köken Almanya
Popülerlik 5
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 13.06.2026 16:01
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 5
Bende katılıyorum. Oyunum çok takılıyor. Bilgisayarım da çok kötü sayılmaz.

Feng Changpu Lv.37
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 19.10.2025 22:01
Birlik Sivil
Köken Cin
Popülerlik 35
Cinsiyet Kadın
Son Giriş 26.09.2025 18:00
Birlik Sivil
Köken Ispanya
Popülerlik 5
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 26.09.2025 18:00
Birlik Sivil
Köken Cin
Popülerlik 5
Eski Alhambra'nın olduğu map daha iyiydi sanki, şimdiki Idlewood basket sahasını falan kimsenin kullandığını görmüyorum. Bilgisayarları fazlasıyla zorlayıp, FPS düşürmekten başka bir işe yaramayan bomboş bir map...

Onun dışında diğer mapler hoş duruyor. Destek :)

Denis Reznov Lv.17
Cinsiyet Erkek
Son Giriş 07.12.2023 22:10
Birlik Sivil
Köken Rusya
Popülerlik 22
Alıntı yapılan: Natu - 26.12.2020 20:21
Eski Alhambra'nın olduğu map daha iyiydi sanki, şimdiki Idlewood basket sahasını falan kimsenin kullandığını görmüyorum. Bilgisayarları fazlasıyla zorlayıp, FPS düşürmekten başka bir işe yaramayan bomboş bir map...

Onun dışında diğer mapler hoş duruyor. Destek :)

Katılıyorum,yoğun bulunan bölgelerdeki mapler kaldırılıp orjinalleri koyulsa daha iyi performans alabiliriz. Market caddesindeki Vicemall önündeki tünelinde kaldırılması taraftarıyım bununla birlikte starfish deniz fenerindeki kısımda göze hoş gelmiyor.