Karşı taraf ilk mermileri yiyip karakteri sektiğinde (animasyona girdiğinde) ve ekranının beni tam görmediği o esnada eğilerek ateş etmeye devam ettim. Videoda sürekli ayakta dikiliyor gibi görünmem, SA-MP oynayan herkesin bildiği klasik senkronizasyon ve görüntü kayması sorunlarından biridir.
Bununla birlikte, M4 gibi oyundaki en seri silahlardan biriyle farenin tuşuna basılı tuttuğunuzda 3 saniye içinde 15 merminin isabet etmesi son derece normaldir. Eklenen hasar kayıtları görseli de aslında kendi elimle ateş ettiğimi açıkça kanıtlıyor. Mermiler karakterin sol kol, sağ bacak, gövde, kafa ve kasık gibi birbirinden tamamen farklı ve alakasız yerlerine isabet etmiş. Hile gibi bir durum olsaydı mermiler bu kadar dağınık gitmezdi; bu tablo tamamen silahın sekmesi ve benim fareyle hedefi takip etmemin sonucudur.
Videoda mermilerin kafanın üzerinden geçiyor gibi görünmesi de yine ping ve internet gecikmesinden kaynaklanan tamamen görsel bir yanılgıdır. Karşı taraf zaten çatının ortasında, hiçbir siperi olmadan dümdüz koşuyordu. İlk isabeti aldığında karakteri topallama animasyonuna girdiği için iyice yavaşladı ve eğildiğim yerden vurulması çok daha kolay bir hedef haline geldi.
Ortada sadece oyunun kendi mekanikleri ve anlık gecikmelerinden kaynaklanan standart bir çatışma anı vardır. Ekstra olarak toksik iletilere gerek yok, 2022 yılında değiliz.